Zwanger
0-3 jaar
3-6 jaar
6-12 jaar
12-16 jaar
+16 jaar

Bibliotheek

De bibliotheek is er voor iedereen. Je hoeft niet te wachten tot je kind leert lezen om eens binnen te lopen. Zelfs voor de allerkleinsten heeft de bibliotheek heel wat boeken, cd's met wiegeliedjes en luisterboeken in huis. Als ouder vind je er ook betrouwbare informatie over de verzorging en opvoeding van je kind. De bibliotheekmedewerkers maken je graag wegwijs.

Specifiek voor ouders met baby’s en jonge kinderen werkt de bibliotheek mee aan het project boekbaby’s, in samenwerking met Kind en Gezin. Meer info hierover vind je via http://www.boekbabys.be/

 

Voorlezen in de bib

Een groep enthousiastelingen lezen voor aan de kinderen. Nadien gaan ze aan de slag (tekenen, schilderen, kleien, toneeltjes,...). Vanaf oktober tot en met mei gaan de voorleessessies door, telkens van 13.30-14.30 uur voor kleuters vanaf en van 15.00 uur tot 16.00 uur voor kinderen van het 1ste en 2de leerjaar.

Jeugdboekenweek

Scholen, bibliotheken en boekhandels zetten in die week al hun mooiste en leukste boeken in de kijker. Elk jaar komt een nieuw thema aan bod. 

http://www.jeugdboekenweek.be

 

Contact

Lokerenbaan 41, 9240 Zele

☏ 052 / 45 23 36

E-mail bibliotheek@zele.be

https://zele.bibliotheek.be/

 

 Kalender