Zwanger
0-3 jaar
3-6 jaar
6-12 jaar
12-16 jaar
+16 jaar

Belangrijk bericht

Maatregelen Corona-virus 


In ROTZ is het dragen van een mondmasker voortaan verplicht. Help je ons om alles veilig te laten verlopen?
???? Draag als ouder een mondmasker. Baby's dragen geen mondmasker. Ook voor kinderen jonger dan 12 jaar is het niet verplicht.
???? Ontsmet je handen. Er is handgel beschikbaar bij de ingang.
???? Ben jij of is je kindje ziek? Blijf thuis. Maak een nieuwe afspraak.
????‍???? Kom niet met meer personen dan strikt noodzakelijk.
↔️ Respecteer zoveel mogelijk de afstand van 1.5 meter.


Volg Gemeente Zele en www.zele.be/coronavirus voor updates.

Zorg goed voor elkaar.

Wat is Rotz?

Rotz is de naam voor het Zeels huis van het kind. We zijn een informatie- en ontmoetingsplaats voor alle Zeelse ouders met kinderen tot 24 jaar.. Je kan bij ons terecht voor al je gezin- en opvoedingsvragen. We zoeken samen met jou naar het passende antwoord. Dit gebeurt in alle vertrouwen met alle respect voor jouw persoonlijke situatie. Kom gerust eens langs met je kleine kinderen om hen te laten spelen terwijl jij een babbeltje slaat met andere ouders of grootouders. Of kom luisteren naar ervaren sprekers met handige tips  en deelnemen aan boeiende workshops. En dit vlakbij: Markt 45, in Zele. Openingsuren vind je hier. 

 

Rotz is een dynamisch samenwerkingsverband tussen alle Zeelse organisaties waarin het welzijn van het kind centraal staat.  Toekomstige ouders, ouders, kinderen en jongvolwassenen vormen de spil van deze samenwerking. Voor hen bouwen we een toegankelijk, herkenbaar, ondersteunend en participatief netwerk met het nodige respect voor eigenheid en behoeften, afgestemd op hun talenten en waarden.

 

 Kalender