Zwanger
0-3 jaar
3-6 jaar
6-12 jaar
12-16 jaar
+16 jaar

Belangrijk bericht

Maatregelen Corona-virus 


Elke dag bereikbaar

We blijven bereikbaar via mail (info@rotz.be), sociale media (Facebook en Instagram) en telefonisch (tussen 9.00u - 17.00u):

☏ Gezinsondersteuner: 052 45 98 16 

☏ Brugfiguur: 052 45 70 52

Dringende (nood)situatie?

We zijn aanwezig in ROTZ op maandag van 17.30u tot 19.30u en dinsdag van 9.00u tot 12.u. voor dringende (nood)situaties. 

Activiteiten

Alle activiteiten worden geannuleerd. Voor latere activiteiten volgen we de richtlijnen op. 

GeZind in je kot! 

Ben jij op zoek naar duidelijke informatie over corona? Wil jij samen met jouw kind Nederlands blijven oefenen? Ontspannen met je gezin? Heb je nood aan opvoedingstips, een luisterend oor of zoek je hulp? Dan kan dit corona-kansenplatform jou ondersteunen! Meer info: https://www.zele.be/gezind-in-je-kot


 

Vanaf maandag 4 mei staat Kind en Gezin klaar om meer kinderen en ouders op een veilige manier te ontvangen in de consultatiebureaus Je zal gecontacteerd worden om je afspraak te bevestigen of verplaatsen.

☏ Kind en Gezin - lijn: 078 150 00 


Volg Gemeente Zele en www.zele.be/coronavirus voor updates.

Zorg goed voor elkaar.

Wat is Rotz?

Rotz is de naam voor het Zeels huis van het kind. We zijn een informatie- en ontmoetingsplaats voor alle Zeelse ouders met kinderen tot 24 jaar.. Je kan bij ons terecht voor al je gezin- en opvoedingsvragen. We zoeken samen met jou naar het passende antwoord. Dit gebeurt in alle vertrouwen met alle respect voor jouw persoonlijke situatie. Kom gerust eens langs met je kleine kinderen om hen te laten spelen terwijl jij een babbeltje slaat met andere ouders of grootouders. Of kom luisteren naar ervaren sprekers met handige tips  en deelnemen aan boeiende workshops. En dit vlakbij: Markt 45, in Zele. Openingsuren vind je hier. 

 

Rotz is een dynamisch samenwerkingsverband tussen alle Zeelse organisaties waarin het welzijn van het kind centraal staat.  Toekomstige ouders, ouders, kinderen en jongvolwassenen vormen de spil van deze samenwerking. Voor hen bouwen we een toegankelijk, herkenbaar, ondersteunend en participatief netwerk met het nodige respect voor eigenheid en behoeften, afgestemd op hun talenten en waarden.

 

 Kalender


Er werden helaas geen resultaten teruggevonden...