Zwanger
0-3 jaar
3-6 jaar
6-12 jaar
12-16 jaar
+16 jaar

Belangrijk bericht

Maatregelen Corona-virus 


 

❗️ Door de sterke stijging van het aantal besmetting, schakelen de Huizen van het Kind over code rood. Wat betekent dit?

Blijf waakzaam en volg nauwgezet de regels. #samentegencorona 

Het 'Gezind in je kot'-platform is terug! We helpen je op weg met informatie, tips en advies op maat van jouw gezin.  

www.zele.be/gezind-in-zele 


 

Wat is Rotz?

Rotz is de naam voor het Zeels huis van het kind. We zijn een informatie- en ontmoetingsplaats voor alle Zeelse ouders met kinderen tot 24 jaar.. Je kan bij ons terecht voor al je gezin- en opvoedingsvragen. We zoeken samen met jou naar het passende antwoord. Dit gebeurt in alle vertrouwen met alle respect voor jouw persoonlijke situatie. Kom gerust eens langs met je kleine kinderen om hen te laten spelen terwijl jij een babbeltje slaat met andere ouders of grootouders. Of kom luisteren naar ervaren sprekers met handige tips  en deelnemen aan boeiende workshops. En dit vlakbij: Markt 45, in Zele. Openingsuren vind je hier. 

 

Rotz is een dynamisch samenwerkingsverband tussen alle Zeelse organisaties waarin het welzijn van het kind centraal staat.  Toekomstige ouders, ouders, kinderen en jongvolwassenen vormen de spil van deze samenwerking. Voor hen bouwen we een toegankelijk, herkenbaar, ondersteunend en participatief netwerk met het nodige respect voor eigenheid en behoeften, afgestemd op hun talenten en waarden.

 

 Kalender